Thuissoftware

Van sommige programma's die op school worden gebruikt zijn ook thuisversies verkrijgbaar. Heeft u hierover vragen aarzelt u dan niet contact op te nemen met de onze ICT-coördinator,meester Hans de Garaf. Hij kan u verder op weg helpen.
Ook is het mogelijk voordelig software aan te schaffen via de site surfspot. Van die programma's waarvoor de school een contract heeft afgesloten met APS-itdiensten is dit mogelijk. 
Het is onder andere mogelijk om zo het Microsoft Office pakket aan te schaffen tegen een prijs die wel 90 % lager kan liggen dan de winkelprijs.

U moet zich wel eerst aanmelden bij surfspot. Die kan via de onderstaande link. De school moet wel instemmen en krijgt een mailtje om toestemming te verlenen. Op deze manier wordt gecontroleerd of het kind daadwerkelijk bij os op school zit.
Klik op de volgende link: surfspot.nl en u wordt meteen doorverwezen om u aan te melden.
voor de Ambrasoftprogramma's zoals woorden totaal, rekensom ne tafeltotaal neemt u contact op met meester Hans de Graaf.

 
SPOTgoedkope software voor thuis
Exclusief voor medewerkers en leerlingen in het basisonderwijs
 
Ouders van leerlingen op onze school kunnen nu software aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen. En daar zijn wij als school trots op.
 
Door het contract van onze school met APS IT-diensten, die centraal de software voor basisscholen in Nederland inkoopt, kunnen medewerkers en (de ouders van) onze leerlingen software aanschaffen via de internetwinkel SURFSPOT.NL.
 
Met de software zijn medewerkers en leerlingen nu ook in staat thuis op de computer met dezelfde veilige, vertrouwde software te werken als op school. En dat tegen een spotprijs.
 
Hoe krijgen ouders en medewerkers toegang tot SURFSPOT.NL?
Door naar www.surfspot.nl te gaan en bij ‘Basisschool’ te klikken op ‘Nog geen account?’. Hierna kun jij je aanmelden. Bij het aanvragen van toegang tot SURFSPOT.NL wordt gecontroleerd of de medewerker of leerling bij ons op school is ingeschreven. Na ontvangst van de inloggegevens kan er worden gewinkeld bij SURFSPOT.NL.
 
Welke software levert SURFSPOT.NL?
Er zijn onder andere producten van Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec te bestellen. Maar ook encyclopedieën, woordenboeken en tijdschriften. En via een partnershop kun je een computer of notebook voor een spotprijsje bestellen. En het assortiment wordt steeds verder uitgebreid.
 
De voordelen van SURFSPOT.NL
Genoeg redenen om je aan te melden op SURFSPOT.NL:
·          Betrouwbaar (aanmelden en aangemeld staan is vrijblijvend)
·          Snel (producten binnen een paar dagen in huis)
·          De laagste prijzen (dankzij speciale onderwijslicenties)
·          Recente versies (het assortiment is zo veel mogelijk up-to-date)
·          Uitgebreide lijst producten (het assortiment wordt steeds verder uitgebreid)
·          Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zitten al in de prijs)
     


 
 

bmdb Huinen, 2011
Realisatie: Anyway Internet